För andra sommaren i rad har vi ett fotbolls-VM att se fram emot! Vi laddar upp med att upprepa förra årets succé och ger fotbollsklubbar i Sverige möjlighetatt få extra pengar till sin ungdomsverksamhet med kampanjen Supporta din hemmaklubb.

Bli en korksamlare – få pengar till din hemmaklubb

Under VM-kampanjen finns det möjlighet att supporta sin favoritklubb genom att gå in på https://fotboll.cocacola.se/ och registrera en kod som finns under korkarna på PET-flaskor för Coca-Cola och Bonaqua. Coca-Cola skänker 1 krona för varje korkkod som registrerats på kampanjsajten. Kampanjen avser Coca-Cola Original Taste®, Coca-Cola Zero® Sugar, Coca-Cola Light® 500 ml, 1L, 1,5L, 1,75L och 2L PET, samt Bonaqua® PET under perioden 2/5 – 30/9 2019.

Tävla om fina priser

Förutom att du kan bidra till att få extra pengar till ungdomsverksamheten i din klubb tävlar klubben också om fina priser. Varje månad kommer den klubb som fått in flest registrerade koder att belönas med ett dryckespaket från Coca-Cola. Dessutom vinner klubben som efter kampanjens slut har flest registrerade koder totalt en unik upplevelse i samarbete med Svenska Fotbollförbundet. Det finns också möjlighet att vinna priser på individnivå. Läs mer här.