Coca-Cola och fotboll har en lång historia tillsammans. Faktiskt har sporten ända sedan 1950 funnits med i vår marknadsföring. Inför årets fotbollssommar har vi självklart laddat upp lite extra, bland annat med kampanjen Supporta din hemmaklubb som vi gör i samarbete med Svenska Fotbollsförbundet.

Bli en korksamlare – och supporta din hemmaklubb

Under perioden maj till september kommer du att hitta en kod under korken till 0,5l och 1,5l PET-flaskorna från Coca-Cola. För varje kod du registrerar på www.coke.se/fotboll skänker du 1 kr till ungdomssektionen i en fotbollsförening du själv väljer.

Självklart kan du registrera flera koder under perioden – så se till att samla så många korkar du kan för att supporta din lokala fotbollsklubb.

Föreningen som registrerar flest koder får mer än bara pengar

För att göra det ännu roligare att samla korkar kommer vi att belöna den klubb som registrerar flest koder. Förutom summan som samlats in kommer den förening som får in flest registreringar att vinna en träning med U21-landslagets förbundskapten Roland Nilsson.

Fundera lite tillsammans i din lokala förening, kan ni komma på något finurligt sätt att samla in ännu fler korkar?

Besök hemsidan och tävla om individuella priser

Den som besöker www.coke.se/fotboll under kampanjperioden har dessutom chansen att vinna fina individuella priser. Varje månad kommer fem vinnare att utses – kanske kan du bli en av dem.