Den 16 juli går världens största ungdomsturnering av stapeln – och Coca-Cola är såklart på plats för andra året i rad som en stolt sponsor.

I 43 somrar har ungdomar från hela världen samlats i Göteborg för en gemensam sak – att spela fotboll tillsammans på Gothia Cup. Turneringen är helt unik i sitt slag och har blivit en mötesplats där landsgränser suddas ut.

I 10 festliga dagar pågår fotbollsturneringen där 1700 lag kommer spela fotboll på någon av de 110 fotbollsplanerna i Göteborg. Det blir en folkfest i hela staden utan dess like och Coca-Cola kommer befinna sin på plats för att heja på lagen, sprida glädje med en iskall Coke i form av sampling och ansvara för fotobåset Toghetherness Studio studio och Skills Arena. Skills Arena är ett område dit man kan komma för att mäta sina kunskaper i form av fem stationer med fem utmaningar.

Årets Team Coke lag, det vill säga de två lag som blivit utvalda att få representera Coca-Cola är Piteå IF G-03 och Åsums BK B-03/04. De här två lagen kommer få en upplevelse utöver det vanliga med privata träningar på Ullevi, VIP-inträde till Skills Arena och sportväska fylld med allt man kan tänkas för en ultimat vistelse på Gothia Cup!