I sommar är den otroligt populära #DelaenCoke-kampanjen tillbaka! Men i år tar vi den ut i världen. Vi kommer att trycka upp populära semesterresemål på etiketten och ge alla en chans att vinna sin drömresa och dela en Coca-Cola i solen med någon man tycker om.

Drömmer du om vita sandstränder, turkost vatten och palmer som svajar i brisen? Eller längtar du efter livet och rörelsen i en storstad? Oavsett hur din idealiska semester ser ut så finns det inget som kan försätta dig i semesterkänsla så som en iskall Coca-Cola en varm sommardag kan. Det är därför vi har tagit fram vår senaste kampanj som tar en ny vinkel på den populära Dela en Coke-kampanjen.

Den banbrytande Dela en Coke-kampanjen

Sommaren 2013 valde vi i Sverige att för första gången byta ut vår ikoniska logotyp på etiketten och ersätta den de 150 vanligaste namnen och därmed ge våra fans chansen att dela en Coke med sina vänner och familj. Kampanjen var otroligt populär och är en av våra mest framgångsrika.

Året efter tog vi detta ytterligare ett steg och tryckte över 600 namn på våra flaskor. Detta resulterade i att 8 av 10 svenskar kunde hitta sitt namn på en Coca-Cola flaska.

Läs mer om Dela en Coke-kampanjen här 

Drömresemål

I år bygger vi på framgången av denna kampanj och ger Dela en Coke en ”semester-makeover”. Från och med den 15 maj 2017 kommer Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar och Coca-Cola light att ha namn på 90 kända städer och exotiska stränder på etiketterna. Vi har valt ut några av de mest populära semesterresemålen som svenskar åker till. Från långväga resmål så som Bali till klassiska europeiska resmål så som Rhodos samt våra mest klassiska svenska semesterorter, exempelvis Sandhamn. Förutom att flaskorna endast kommer att finnas under en begränsad period så kan dessa flaskor också bli ditt pass till en otrolig semester.

Coca-Cola sommarkampanj 2017
Ikoniska resemål för en ikonisk kampanj.

Coca-Cola sommarkampanj 2017


 

Tävlingen…

För att kunna delta i tävlingen måste du köpa en Coca-Cola från någon av de aktiverade förpackningarna. I Sverige är det Coca-Cola classic, Coca-Cola zero sugar och Coca-Cola light i storlekarna 500ml, 1,5L samt 2L. Håll utkik efter de destinationsspecifika etiketterna. Varje förpackning har en unik kod under korken som man använder för att tävla. Gå till den URL som står på förpackningen, registrera dig själv och din kod, svara på en fråga och skriv en motivering så är du med och tävlar. Du kan tävla från både din dator eller mobiltelefon/tablet.

Varje vecka, med start 15 maj, väljer en jury ut tre vinnare, en resa inom Sverige, en inom Europa och en internationell destination. Tävlingen avslutas 31 augusti.

Besök coke.se/sommar från 15 maj 2017 för din chans att vinna.