Nu har vi öppnat upp ytterligare en Coke store! Vi har ju funnits på Gröna Lund sedan tidigare men nu finns vi även på Kolmården. Bredvid Marine World och trä berg-och dalbanan Wildfire (som är väldigt häftig och kan starkt rekommenderas) ligger vår nya Coke Store, som är inspirerad av vilda västern. Väl inne i butiken är allt planerat i minsta detalj och för den som gillar Coca-Cola historia, så är detta ett spännande ställe.

När man kliver upp på verandan möts man av en vending machine från 30-talet, hämtad från USA och väl inne i butiken lyser en taklampa med våra fina Coca-Cola flaskor upp lokalen. Förresten, visste du att vår klassiska Coca-Cola flaskan designades av Alexander Samuelsson som emigrerade Kungälv till USA 1883?

Under taklampan finns en kapsylmaskin som är från början av 1920-talet. Som sagt, här finns mycket historia men också inslag från framtiden. Här kan du prova vår Freestylemaskin, en maskin där du kan välja och även blanda alla våra produkter! Ta en Coke med lite Fanta Exotic eller avnjut en härlig Sprite. Det är du som bestämmer.

Här finns även väskor, glas och massa annat att köpa. Kläderna som finns att köpa är gjorda av återvunnen plast.

Nyfiken på hur det ser ut i butiken? Ta gärna en titt på vår film.

Varmt välkommen till Coke Store på Kolmården!