Under Superbowl 2017, en av USA:s allra största sportevenemang, sände Coca-Cola  i USA reklamfilmen "I’ts Beautiful". Reklamfilmen visades redan 2014 och är en film som inspirerar till optimism, integration och hyllar mänsklighet över hela världen. Detta är värden som alltid har varit viktiga för oss på Coca-Cola.

Utgångspunkten för "I’ts Beautiful" kan enkelt uttryckas: USA är ett vackert land och Coca-Cola är till för alla. Den välkända sången "America the Beautiful" sjungs av amerikaner på sju olika språk och inkluderar scener som visar upp landets vidsträckta landskap - från stillahavskusten till öknen i sydväst, varvat med amerikanska stadsdelar, storstadsmetropoler och små undangömda kaféer. "I’ts Beutiful" skapades för att fira stunder var alla amerikaner tillsammans kan njuta av iskall, uppfriskande Coca-Cola. Reklamfilmen ger en ögonblicksbild över amerikaner som representerar olika etniciteter, religioner och familjer, och allt detta är USA.

Du behöver inte vara en fan av amerikansk fotboll för att inspireras av den: titta på den igen, eller för första gången.