Gillar du Coca-Cola och iskalla utmaningar kommer streaming-julen extremt tidigt i år! Vårens mest spännande streaming med Athena Afshari och Jonas Ring, mer känd som Sp4zie, kommer snart att finnas på en skärm nära dig. Med start nu i dagarna kommer nämligen den nya satsningen från Coca-Cola, CokeTV, att gå med två avsnitt i veckan.

Formatet CokeTV lanserades först med stor framgång i Tyskland, Nederländerna, Spanien och Frankrike. Nu kommer det äntligen till Norden och det är din tur att få styra över innehållet. CokeTV låter dig som tittare bestämma vad som ska hända i nästa avsnitt. Det är dina utmaningar och uppgifter som skapar den bucketlist som Athena och Sp4zie tar sig an varje vecka. I det första avsnittet är det först och främst tänkt att vi ska få lära känna Athena och Jonas lite bättre, men det kommer också ingå en svindlande utmaning.

Athena slog igenom hos Sveriges Radio i Morgonpasset, men du har förmodligen också sett henne på Nickelodeon eller hört henne i poddar och på Power Hit Radio. Idag har Athena en egen YouTube-kanal där hon gör filmer och sketcher med scener från sitt liv. Jonas Ring är mer känd av sina många följare som Sp4zie och från sin spelkanal på YouTube med samma namn. Med passion för gaming spelar och livestreamar Jonas via Twitch och på hans andra YouTube-kanal Sp4zie IRL kan du följa med i Jonas vardag.

Så se till att kyla en Coca-Cola och ta dig hit där du också kan börja ge iskalla utmaningar till Athena och Sp4zie redan nu!