Coca-Cola European Partners har blivit listade som ett av världens mest hållbara företag enligt World Economic Forum. Vi är mycket stolta över detta och det visar att det jobb vi har gjort för att göra hållbarhet som hjärtat av vår affär syns. 

2017 globala 100-index över de mest hållbara företagen publicerades av Corporate Knights, ett kanadensiskt undersökningsföretag inom hållbarhet. Corporate Knights lyfter företag som visar att de levererar inom några nyckelområden, bland annan kol, vatten, avfall, påverkan av supply chain, innovation, säkerhet och personalomsättning.   

Det här är första gången som Coca-Cola European Partners finns med på listan. Vi blev utvalda av en grupp på över 4 900 företag och är ett av två företag inom dryckesbranschen. Vi hamnade på plats 48 och hoppas att genom fortsatt hårt arbete inom energi, klimat, vatten och hållbara förpackningar och jordbruk kunna klättra på listan ytterligare under kommande år. Vi vet att samarbeten är viktigt för att lyckas. Därför jobbar vi ständigt med att hitta samarbeten med kunder, leverantörer och andra intressenter.