Just nu har vi fullt upp i dryckesfabriken. Tvärtemot vad många tror är julen en av våra bästa högtider och produktion går på högvarv. Coca-Cola har en given plats på många julbord. 

För oss på Coca-Cola har julen alltid varit viktig. Det går åt mer läskedrycker, och mer Coca-Cola, i samband med julen precis som vid andra högtider. En stark tradition i de svenska hemmen kring jul är julmusten, men tiderna förändras och den unga generationen är inte lika trogen julmusten som tidigare generationer. 

Trots att många traditionella rätter har en given plats på julbordet inspireras vi hela tiden av nya influenser. Nya rätter tillkommer och recepten uppdateras. Samtidigt har vi ju alla våra egna favoriter på julbordet. På så sätt passar både Coca-Cola, julmust och andra icke alkoholhaltiga drycker in på julbordet som ett bra alternativ under julen. 

Även tomten har en speciell betydelse för oss på Coca-Cola. Från början illustrerades tomten som en grå liten varelse som inte alltid var så snäll. Idag känner vi alla igen honom som den rödklädde och snälla mannen med stort vitt skägg.  Det var svenskättlingen Haddon Sundholm som på uppdrag av 

Coca-Cola målade den nya godhjärtade tomten till en reklamkampanj på 30-talet.  

I Jordbro tillverkas all Coca-Cola som säljs i Sverige, på lokalt vatten och socker från Skåne. Förutom Coca-Cola finns bland annat  Fanta, MER, Bonaqua, Glacéau och Powerade.