Coca-Cola AB inhämtar ingen information som kan identifiera dig som person (t.ex. namn, adress, telefonnummer eller Mailadress) från denna webbplats, om du inte frivilligt har gett oss denna information. Skicka därför aldrig in dina personuppgifter om du inte vill att dessa ska registreras.När du lämnar dina personuppgifter kommer de att användas på följande sätt:

-Om du anmäler dig för att få vårt nyhetsbrev kommer du att få de nyheter som The Coca-Cola Company väljer att skicka ut. Vi lämnar under INGA omständigheter ut information om dig till någon tredje part.

-Du kan när som helst begära att få dina personuppgifter borttagna från vår utskickslista. Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev, klicka på knappen "Säg upp"

 

Det kan inträffa att någon registrerar sig på webbplatsen med en annan mailadress än sin egen. Detta kan medföra att vi skickar Mail till mottagare som inte har begärt det. Om detta skulle hända kan du när som helst kontakta oss, så tar vi naturligtvis bort din Mailadress från vår databas. All information lagras i vår svenska databas, som administreras av Coca-Cola AB, i samarbete med IBM Global Services. Databasen befinner sig fysiskt hos IBM i Atlanta, USA, men är bara åtkomlig för Coca-Cola AB.

 

Automatisk informationsinsamling

I vissa fall samlar vi automatiskt (utan din aktiva registrering) in teknisk information, i samband med att du etablerar kontakt med vår webbplats. Det gör vi med hjälp av så kallade cookies, som vi använder på vår webbplats. Denna information kan inte användas för att identifiera dig. Det kan t.ex. handla om vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder, och domännamnet på den webbplats (referral site) varifrån du kom till vår webbplats. Coca-Cola AB Uppdaterat i maj 2008.