Vi på Coca-Cola strävar efter att uppfriska världen och inspirera stunder av optimism genom våra varumärken och handlingar|Coca-Cola Sverige

Vi på Coca-Cola strävar efter att uppfriska världen och inspirera stunder av optimism genom våra varumärken och handlingar|Coca-Cola Sverige

Vi på Coca-Cola strävar efter att uppfriska världen i tanke, kropp och själ och inspirera till stunder av optimism genom våra varumärken och handlingar. Vi är världens ledande tillverkare, marknadsförare och distributör av alkoholfria drycker och koncentrat och vi är ansvariga för mer än 500 varumärken globalt.

 

Så här ser vår verksamhet ut i Sverige

 

 

Coca-Cola AB

 

Coca-Cola har varit verksamt i Sverige sedan 1953. Företaget ansvarar för att marknadsföra fler än tio varumärken till konsumenter i Sverige, att utveckla nya varumärken samt utöka och skydda våra befintliga varumärken i Sverige.

 

 

Coca Cola European Partners Sverige AB

 

Coca-Cola European Partners Sverige AB är den lokala licensierade buteljeringspartner som ansvarar för tillverkning, distribution, försäljning och branschmarknadsföring av Coca-Cola i hela Sverige. Företaget sysselsätter omkring 750 människor på anläggningen i Haninge utanför Stockholm, där även Coca-Cola AB bedriver verksamhet.

 

 

Våra varumärken

 

I Sverige marknadsför Coca-Cola AB bland annat dryckerna Coca-Cola Original Taste, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light taste, Fanta, Fanta zero, Sprite, Sprite zero, MER, mineralvattnet Bonaqua, fuzetea, smartwater, sportdrycken Powerade, Royal Bliss samt kaffevarumärket Chaqwa. Kolla in hela vårt sortiment av drycker.

 

Coca-Cola European Partners tillverkar och distribuerar också drycker för andra varumärkesägare, vilket inkluderar Capri-Sun och Monster Energy.

 

Vi erbjuder våra drycker i en mängd olika förpackningsformat, aluminiumburkar, glas och plastflaskor, med förpackningsstorlekar som sträcker sig från miniburkar om 150 ml, till flaskor på 2 liter att dela med vänner och familj.