Varje dag är det mer än 1,9 miljarder människor som njuter av någon av de över 500 olika kolsyrade och stilla drycker som vi på Coca-Cola erbjuder.  Så var finns de personerna som ansvarar för detta och var är det all denna magi sker?

Drivkraften bakom denna enastående portfölj av drycker är ett team i världsklass på över 123 000 personer anställda vid Coca-Cola runt om i världen. Och för att motivera dessa medarbetare finns det en antal banbrytande kontor som syftar till att inspirera till nytänkande, sporra till innovation och leda till tillväxt.

Vårt globala huvudkontor i Atlanta, USA, genomgår en flerårig förvandling till en modern och hållbar arbetsyta för de 4 700 anställda och de hundratals gäster som besöker det dagligen. Den första och andra våningen av alla centrala byggnader har renoverats, men resan har bara börjat.

Området i Atlanta spänner över mer än 200 000 m2 och nu har öppna, gemensamma arbetsytor, tre toppmoderna konferensanläggningar, restauranger, mer än 8 000 m2 grönområden och andra bekvämligheter såsom ett gym, läkarmottagning och omklädningsrum för aktiva pendlare. Denna livliga och rekreationsrika miljö reflekterar den energi och de värderingar som Coca-Cola står för.

Över hela världen får våra medarbetare lära sig och erfara att arbetsplatsen faktiskt kan främja kommunikation, uppmuntra mänsklig interaktion och ge dem möjlighet att utföra sina arbeten inte bara från sina skrivbord. Vår nya ”Global Workplace Strategy” och ett dedikerat team leder detta arbete, bland annat så är ett nytt kontor på gång i Johannesburg, Sydafrika, det sker utbyggnad i Warszawa, Polen, och i San José, Kalifornien, samt en renovering av kontoret i Bryssel, Belgien. Även huvudkontoret här i Jordbro, som delas med Coca-Cola European Partners, är under ombyggnad och kommer att invigas i mars i år.

Kolla in vårt globala huvudkontor och andra kontor runt om i världen nedan.

Atlanta (USA)


London (Storbritannien)

Rio (Brasilien)


Bogota (Colombia)


Paris (Frankrike)


Toronto (Kanada)


Warzawa (Polen)


Sydney (Australien)


Berlin (Tyskland)


Köpenhamn (Danmark)


Shanghai (Kina)


Nairobi (Kenya)


Moskva (Ryssland)


Vill du jobba på Coca-Cola? Kolla in vår karriärsida.